Het Boshuisje – Comfort

Het perceel van ons comfortabele Boshuisje is groot genoeg om twee auto’s dicht bij uw huisje te parkeren. Erg makkelijk met al uw bagage of als u wat minder goed ter been bent. Ook voor kleinere kinderen is het heerlijk om rond het huisje te spelen.

Bij binnenkomst valt op hoe licht en ruim dit huisje is. er bevindt zich een moderne keuken, voorzien van een magnetron, oven, Nepresso en een kleine vaatwasser.

Direct naast de keuken vindt u de ronde eethoek waaraan u heerlijk kunt borrelen, dineren of ‘s avonds gezellig een spelletje kunt doen.

De badkamer is begin 2021 gemoderniseerd. Het hangend toilet, het ruime badkamermeubel en de kwartronde douche zorgen voor een praktische inrichting.

Ook het woongedeelte is heerlijk licht door de twee grote dakkapellen. Naast het zitgedeelte vindt u nog een comfortabele schommelstoel waarin u heerlijk kan wegdromen in een boek.

Door de ruime opzet is er ook in de woonkamer veel ruimte voor kleine kinderen om te spelen.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het vernieuwde terras. Heerlijk om al vroeg in de lente of ver in de herfst lekker buiten te eten en te genieten van de geluiden van het bos.

Op de bovenverdieping vindt u twee lichte slaapkamers. In de voorste slaapkamer staat een tweepersoonsbed (180 x 200) en in de achterste slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden. Op de overloop is er nog een vijfde slaapplaats aanwezig.

Wilt u ook genieten van dit prachtige huisje? Boek vandaag nog uw vakantie of neem contact op voor vragen!

Ook de vogeltjes op het park hebben onze huisjes gevonden!